Echinacea pikkelysömörre. PikkelysĂśmĂśr kezelĂŠse - Arany KĂ­gyĂł Patika - atarhely.hu - Online Patika


echinacea pikkelysömörre

A bíbor kasvirág E. A halvány kasvirág E.

echinacea pikkelysömörre

Számos indián nép használta kígyómarás és mérges rovarok csípése ellen, ám ezekre sajnos nem hat. Ezen túlmenően szájüregi fertőzéseket és gyulladásokat, torokfájást, meghűlést, bélbetegségeket és égési sérüléseket is kezeltek vele. Immunerősítő Immunerősítő hatásánál fogva a megfázás és influenza megelőzésében, illetve kezelésében mindenképpen előkelő helyet érdemel.

János Pikkelysömör kezelése

Mandulagyulladás, hörghurut, szamárköhögés esetén köhögéscsillapító, erősítő hatását használhatjuk ki. Tuberkulózis kiegészítő kezelésében is hatásos.

echinacea pikkelysömörre

Fertőzések, gyulladások Antibakteriális, antivirális és antimikotikus hatású, azaz hatékonyan veszi fel a küzdelmet a baktériumok, echinacea pikkelysömörre vagy gombák által okozott fertőzésekkel. Fülgyulladásnál a levél friss nedvét kell a fülbe csöpögtetni. A virágszirmokból készült tea szemgyulladás esetén alkalmazható.

echinacea pikkelysömörre

Kiegészítő kezelésként még olyan súlyos kórképek esetén is szóba jöhet, mint az agyhártyagyulladás, amely mindenképpen orvosi ellátást igényel. Allergiás eredetű megbetegedések és kötőszöveti gyulladások kezelésére is használható.

echinacea pikkelysömörre

AIDS és rák elleni küzdelem Ezekben az esetekben immunerősítő hatását is kiaknázhatjuk. Kutatások bizonyították, hogy a falósejtek aktivitását fokozza, így az AIDS elleni gyógymód kutatásában is ígéretes.

Sugárterápiánál segíthet a fehérvérsejtek megóvásában. Bíbor kasvirág.

echinacea pikkelysömörre