tárhely megrendelés

7 tipp hogyan válasszon olcsó tárhelyet

1. Számoljon éves díjat minden esetben, a havi díj megtévesztő. 500 * 12 = 6.000, 750 * 12 = 9.000

2. Vizsgálja meg, hogy a tárhely szolgáltatásban benne van-e a domain regisztrációs díja is, avagy sem. Ha benne van, akkor vonja le a domain regisztrációs díját a tárhely díjából, így kapja meg tisztán a webtárhely árát.

3. Mennyi honlaphoz szolgáltat tárhelyet az adott szogáltató? A túl sok nem feltétlenül jelent jót, ugyanis, ha nincs megfelelő technikai háttér mögötte könnyen a minőség rovására mehet.

4. Vállal garanciát a szolgáltató rendelkezésre állásra? Ha nem, akkor nem is érdemes szóba állni vele.

5. Minden technikai feltételnek megfelel a tárhely, amire szükségünk van? Ha nem, akkor érdemes tovább keresgélni, vagy ha nagyon megtetszett a szolgáltató, akkor ajánlatot kérni a speciális igényekre.

6. Adatforgalmi korlátozás van? Sajnos még manapság is igen sok helyen fizettetnek az ügyféllel többet azért, mert a honlapja esetleg befutott és nagyobb forgalmat bonyolít. Erre különösen érdemes odafigyelni, mert meredek forgalmi számlákat kaphat az olcsó tárhely után.

7. Adatmentés és adatbiztonság mennyire fontos a szolgáltatónál? Az olcsó tárhely igen drágának bizonyulhat, ha egy hardverhiba miatt minden adatunk elvész és nincs mentés róla.

+1 tipp. Ügyfélszolgálatot üzemeltet a szolgáltató? A komoly tárhely szolgáltatók telefonon is elérhető ügyfélszolgálatot üzemeltetnek, ahol tudnak segíteni a felmerülő technikai kérdésekben, beállításokban.

Rendelje meg a tárhelyet olcsón és gyorsan! Kattintson ide!

www.atarhely.hu - A Lignator Bt. tárhely regisztrációs honlapja.
Lignator Bt. © 2011 - 2018 - Minden jog fenntartva!
Tárhely, honlapkészítés, rendszergazda.