Pikkelysömör fenékkezelés


Átírás 1 Dandelion oktatás 2 Áttekintés Technológia Dandelion készülék áttekintés Kezelés előtt Ellenjavallatok Vendégprofil pikkelysömör fenékkezelés képek A kezelések számának meghatározása Kezelés előkészítése Kezelés folyamata Általános megjegyzések és biztonság Lehetséges mellékhatások Nagy kezelőfej: Has, fenék, combok Kis kezelőfej: arc, nyak, karok 3 Rádiófrekvencia az egészségügyben pikkelysömör fenékkezelés szépségiparban Rádiófrekvencia RF orvosi és esztétikai értelemben annyit jelent, hogy elektródák útján elektromos áram áramlik át a testen A magas frekvencia úgy melegíti a sejteket, mint az ellenállásokat Az RF-et több, mint 30 éven át használja az orvostudomány Orvosi alkalmazásai: Minimális jellegű behatolást igénylő műtét Ablation Megállítja a műtét alatti vérzést Coagulation Két kulcsfontosságú RF technológia Egypólusú amihez visszacsatoló párna szükséges Kétpólusú Frekvencia-tartomány 0.

  1. Psoriasis kezelés vizelet vélemények
  2. Pattanások, striák, szőrösödés - bőrproblémák kezelése terhesség
  3. Majd egy szintentaró kezelés havonta, két havonta Kéz fej kezelés: 1.
  4. Vörös viszkető foltok a lábakon mi ez
  5. Kiütések az arcon vörös foltok formájában

Teljesen szárítsa meg, különösen az izzadtságot itassa fel. Kenje be a kezelési pikkelysömör fenékkezelés olajjal Glycerin javasolt Az olajfoltok elkerülése végett a ruhákon Eldobható fehérnemű javasolt A kezelési területhez közel eső ruharészeket védje törölközővel 18 Általános megjegyzések és biztonság A kezelés célja, hogy felmelegítse a zsírsejteket és kollagénrostokat a bőr alatt, így érve el a kontrollált gyulladást A kontrollált gyulladás tünetei a vörösség és duzzanat A teljes kezelési területet ossza több kisebb területre a kontrolláltabb és fókuszáltabb kezelés érdekében A kezelés közben próbálja a kezelési terület hőmérsékletét 40 ºC-ra emelni és tartsa ott pár percig SOHA NEM MENJEN 42 ºC FÖLÉ!!!

pikkelysömör fenékkezelés vörös könyök a könyökön viszketést okoz

Ha a vendég erős melegségre panaszkodik, jobb, ha lejjebb veszi az erősséget, mintha gyorsabban mozogna! Testkezelések után erősen javasolt az elfolyósított zsírsavak drenázsa nyomásterápiával vagy hasonló kezeléssel, vagy annak elégetése edzéssel vibrációs gép, kerékpár, izomstimuláció, stb. Ez egyrészt megnöveli a hatékonyságot, másrészt biztonsági szempontból, minimálisra csökkenti az esetleges mellékhatásokat.

pikkelysömör fenékkezelés vörös foltok vannak a kezeken és a lábakon és viszketés

Alacsonyabb frekvencia használatakor alkalmazzon alacsonyabb erősséget. Mindig kérjen visszajelzést a pikkelysömör fenékkezelés.

pikkelysömör fenékkezelés hogyan lehet kezelni az egyszer pikkelysömör

Ha túl melegnek érzi, csökkentse az erősséget! Lassan mozgassa a medence irányába hosszú elliptikus mozdulatokkal lásd nyilakat a képen Amikor a medence felé halad, enyhén nagyobb nyomást alkalmazzon, mint amikor visszafelé.

Előnyben a manuálkozmetika és a természetes hatóanyagok

Ez segíti a nyirokdrenázst Kerülje a nemi területeket! Lassan mozgassa a csípőcsont felé hosszú elliptikus vagy körkörös mozdulatokkal lásd képen a nyilakat Amikor a csípő felé halad, enyhén nagyobb nyomást alkalmazzon, mint amikor visszafelé.

pikkelysömör fenékkezelés vörös foltok és viszketés a karon

Ez segíti a nyirokdrenázst és keringést 37 Arckezelések Az arckezeléseket kereső vendégeknek általában ráncaik vagy laza gyógyszer pikkelysömör súlyosbodásához van az arcon Kezelés előtti teendők és vendégelhelyezés Az arckezelésekhez nem szükséges semmilyen mérést végezni Fényképek Képeket elölről készítsen a vendég a fényképező felé néz A vendég egyik képen se mosolyogjon A vendéget kényelmes helyzetben helyezze az ágyra a hátára 38 Arckezelések A vendég kezelése Mindig a kis kezelőfejet használja Kezelési munkaterületek 1.

Fő arcvonal Orr-ajak közti vonalak 2.

pikkelysömör fenékkezelés hogyan gyógyította meg a fej pikkelysömörét

Áll 3. Orca és szemüreg-környéki 4.

Csak a csont felett dolgozzon pikkelysömör fenékkezelés soha ne a szemgolyón! A homlok területét körkörös vagy elliptikus mozdulatokkal kezelje lásd kép Ezen felül egyirányú lifting mozdulatokat is végezhet az arc aljánál kezdve és a hajvonal felé haladva Ne menjen közel a szemekhez!

pikkelysömör fenékkezelés wanga pikkelysömör kezelése

A munkaterülethez tartozik a nyak két oldala és eleje, és az áll alatti rész Lassú elliptikus mozdulatokkal haladjon középről oldalra kifelé Majd haladjon a nyak aljától az áll alatti rész felé vissza hosszú, elliptikus mozdulatokkal Ne menjen a nyak hátuljára!