tárhely megrendelés

A Tárhely.hu

Az atarhely.hu automatikus tárhely szolgáltatás megrendelő lapot a Winkler Informatika Kft. üzemelteti. 2003-tól foglalkozunk web tárhely szolgáltatással. Ezen időszak alatt sikerült annyi tapasztalatot összegyűjtenünk a tárhely szolgáltatás mibenlétéről és kényes kérdéseiről, amivel 2009-ben elindíthattuk automata megrendelő oldalunkat.

Tisztában vagyunk ügyfeleink igényeivel, ám mégis nyitottak az új kihívások felé. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha javaslata vagy kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban és arra weboldalunkon nem talál választ. Kapcsolatfelvételhez töltse ki űrlapunkat.

Hogyan működik?

Automatikus webtárhely megrendelő szolgáltatásunk lényege, hogy Önnek nem kell arra várnia, hogy egy rendszergazda hosszadalmas beállításokat végezzen a tárhely használatba vételéhez. Önnek csak meg kell rendelnie a kívánt szolgáltatást és pár percen belül igénybe is veheti használatát. * A megrendeléséről e-mailben értesítést kap a megadott kapcsolattartói e-mail címre. A továbbiakban ezen az e-mail címen zajlik a kapcsolattartás Önnel. Megrendeléshez kattintson ide!

www.atarhely.hu - A Lignator Bt. tárhely regisztrációs honlapja.
Lignator Bt. © 2011 - 2018 - Minden jog fenntartva!
Tárhely, honlapkészítés, rendszergazda.